Позив за спонзорство

Home / Опленачка берба / Архива / 2011 / Позив за спонзорство

Поштована господо,

Овим дописом дали смо себи слободу да Вам се обратимо и подсетимо Вас на Тополу и Опленац и на дане традиционалне туристичко привредне манифестације Опленачка берба, која ће се и ове године другог викенда октобра 7. 8. и 9. октобра – одржати у Тополи.
Тополу у дане бербе посети преко 150.000 домаћих и страних туриста, који три дана, свако на свој начин, у име грожђа и вина слави дане бербе. Упоредо са данима Опленачке бербе теку дани Сабора народног стваралаштва Србије, републичке манифестације која берби даје посебан и незабораван печат, употпуњујући доживљај културним и уметничким садржајима.
Опленачка берба представља спој модерног и традиционалног. Окупља произвођаче и љубитеље добрих опленачких вина, пољопривредних производа, старих заната и забаве – на у песми описаном – Вашару у Тополи.

Организатор и домаћин манифестације Опленачка берба 2011, на којој је прошле години било преко 150.000 посетилаца, која је из деценије у деценију прерастала оквире града у ком је настала и постала једна од 5 најзначајнијих привредно туристичких манифестација у земљи је Општина Топола.
Манифестација сама по себи побуђује велику медијску пажњу па практично не постоји медиј који на било који начин није укључен и чији се представник за три дана бербе не налази у Тополи.
Промоција Опленачке бербе практично траје од почетка календарске године на свим медијским представљањима Општине Топола.
Очекујемо да и ове, као и предходних година дани Опленачке бербе и Сабора буду праћени директним и одложеним телевизијским и радијским емисијама, као и путем штампаних репортажа и извештаја.
Верујемо да ћете као и до сада препознати свој интерес, да представите своју фирму и своје производе и будете спонзор традиционалне привредно-туристичке манифестације 48-ме Опленачке бербе.
Као спонзору Опленачке бербе, организатор би Вам обезбедио простор за промоцију и представаљање, добили бисте могућност да тај простор сами одаберете, били бисте уписани у све програме Опленачке бербе, а лого Ваше фирме био би адекватно презентован на свим рекламно-пропагандним материјалима (плакати, програми, билборди, плотери, wеб сите: www.тополаопленац.орг.рс и www.опленацкаберба.орг.рс) .
За све додатне информације, појашњења и договоре можете обратити Туристичкој организацији „Опленац“ .
Са жељом да нам овај пут буде начин да на обострано задовољство и корист креирамо и унапредимо сарадњу,
С поштовањем,
Председник Општине Топола

Драган Јовановић

Контакти:

Туристичка организација “Опленац” Топола – детаљи…
Општина Топола – детаљји…

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР
ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПЛЕНАЦ
ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ
ОПШТИНА ТОПОЛА